Over ons

Een woning verkopen is mensenwerk. Daarom staat een persoonlijke benadering bij Woonexcellent hoog in het vaandel. Bij ons kun je rekenen op één vast aanspreekpunt tijdens het gehele verkoopproces. Eén persoon die alles voor je regelt en die altijd goed bereikbaar is. Wij kennen geen kantooruren, wel korte lijnen en een open, eerlijke communicatie. Bovendien zetten we graag dat stapje extra!

Passie voor huizen

De drijvende kracht achter Woonexcellent is Marcel de Boer: een no-nonsense vakman met een enorme passie voor huizen. Marcel is geboren en getogen in Vinkenbuurt (gemeente Ommen) en woont nu alweer jaren in Zwolle. Hij is ruim tien jaar werkzaam geweest bij twee gerenommeerde makelaarskantoren in Dalfsen en Zwolle. In die periode is hij betrokken geweest bij vele aan- en verkopen van woningen in de omgeving. Marcel kent de streek en de huizenmarkt dan ook erg goed.

Sleutel tot succes

Wil jij weten welke sleutelrol Woonexcellent kan betekenen in de verkoop van jouw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

marcel de boer makelaar woonexcellent

Neem contact met ons op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoe veel is ?