Huis verkopen

Stilstand is achteruitgang; dat geldt zeker in de huizenmarkt. De klanten van Woonexcellent zijn enthousiast omdat we verder denken dan de gebaande paden. Dat zie je onder andere aan onze unieke responsive website, die de vindbaarheid en het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot. Ook op het gebied van Virtual Reality is Woonexcellent helemaal bij. Wij bieden onze verkopers de mogelijkheid om een VR presentatie van hun woning te maken. Daarnaast zijn onze originele en opvallende makelaarsborden bekende eyecatchers in de regio.
 

Vrijblijvend gesprek

We starten met een uitgebreid informerend gesprek waarin we samen je wensen en mogelijkheden bespreken. Bij een klik en wederzijds vertrouwen, kan het verkoopproces van start. In dit proces zijn ook de hypotheekadviseur, fotograaf en interieurstyliste nauw betrokken. Wij gaan tot het uiterste om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren. Pas dan kan het ‘Te Koop’-bord bij jouw huis geplaatst worden.

Hart voor jouw woning

Uiteraard kun je tijdens het hele proces rekenen op de goede bereikbaarheid en terugkoppeling van Woonexcellent, het periodiek afstemmen van de onderlinge verwachtingen en een enthousiaste belangenbehartiger met passie voor jouw zaak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?